BouleApp blir gratis!

Idag så släpps en ny version av BouleApp. Det är inte så stor skillnad mot tidigare version dock. Någon buggrättning och ändringar i menyerna är vad som är ändrat.

Den stora skillnaden är dock att man från och med nu inte behöver någon upplåsningskod för att använda programmet.

Det är lite mer förändringar på gång men när de kommer ut är lite oklart. När tid finns helt enkelt.

Installationsprogrammet är skannat online med ett verktyg som använder 40 olika antivirusprogram. Ett, som jag aldrig hört talas om, rapporterade virus de övriga 39, betydligt mer kända, rapporterade inget virus. Anledningen till att webbläsaren och vissa antivirusprogram rapporterar risk med programmet är för att det inte är digitalt signerat. En signeringsnyckel kostar flera tusen kronor vilket jag helt enkelt inte är beredd att betala.